MAMMAS KÄRLEK!

R.I.P Trez..

Publicerad 2009-10-10 23:22:55 i "M",

Rosengårds mordet som ägde rum i natt vid 00,30 tiden visade sig 20 timmar senare vara min föredetta arbetskamrat. Kan inte beskriva hur det virvlar runt olika tankar i huvudet på mig, kan inte förstå att någon jag känner har blivit avrättad, för det var det hon blev anser jag efter ett skott i huvudet. Då är skytten endast ute efter en sak, mörda!
Kan fortfarande inte förstå att hon är död, finns så många tankar om hur det har gått till och VARFÖR? Vad har denna unga tjej gjort för att bli mördad? Min första tanke var att han blev skjuten först och att när hon försökt ch fly har hon kommit till bilen sedan har dem avrättat henne där..
Jag försöker också tänka mig den rädsla hon måste ha känt inför det här pistol hotet, att hennes liv har paserat revy och att hon sedan har försvunnit ifrån vår värld..
fy och tvi och usch, jag hoppas att killen som fortfarande har en chans att överleva sätter dit den äckliga jävelen som mördat henne och att han får livstids fängelse!!

Kommentarer

Postat av: Pernilla

Publicerad 2009-10-11 11:32:50

Usch det är så hemskt...

Jag tror nog att hon helt enkelt umgåtts med fel kille bara.. För i KP stod det ju att han hade ett brottsregister. Så jag tror helt enkelt att det var därför hon oxå blev mördad, tyvärr..

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela