MAMMAS KÄRLEK!

Pappa

Publicerad 2009-05-22 13:57:18 i "M",

japp, jag är hos min pappa, sitter med laptopen nu och filosiferar över vad jag ska göra.William ligger och sover och är helt utmattad.. tänderna börjar titta fram.. är inte långt kvar nu.. Kan känna den om man sitter med fingert i munnen på honom. i morgon kväll ska jag ut med "M" och göra lilla simrishamn osäkert. eller ja, vi ska på strandpaviljongen då vi vunnit biljetter dit. Se om det finns något trevligt folk. kanske äta en bit och ta någon drink. william ska vara hos mormor eller morfar. Idag ska vi iväg och köpa en kamera åt mig, jag har verkligen sett fram emot det då den är knall rosa!! den kostar mig 2799 och det är den absolut värd..

Men nu till det verkliga som jag ville skriva om i detta inlägget.. Det har försvunnit två barn från sverige!!!

Dem här två pojkarna kan du läsa mycket mer om här jag tycker vekligen synd om dem och deras mamma, dem har blivit bortrövade troligtvis av sin egen pappa och deras mamma vet inget mer än att hennes älskade söner är bortrövade!

          

Genom att gå in på denna sida  kan ni läsa mer om försvunna barn och själv blev jag helt paff för där fanns barn som blev kidnappade redan för tio år sedan som fortfarande är försvunna, men tyvärr ser inte framtiden ljus ut för deras föräldrar då man troligtvist mer eller mindre har dödsförklarat dem.. Men snälla läsare, gå in och kolla sidan och ni som känner att ni kan undvara en 100-lapp till dessa föräldrar lösa barnen, GÖR DET!!
Nu ska jag iväg till bo ohlsson och handA  lite  husgeråd.. Uppdaterar kanske senare ikväll, när jag tagit massvis med nya foto på min lille gossa med nya kameran!

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela