MAMMAS KÄRLEK!

Bloggdesign...

Publicerad 2010-09-07 21:34:30 i Allmänt,

Dessvärre har jag lyckats förstöra min blogg en del genom att ta bort min gamla design, så tills vidare kommer ni få se en mamma blogg som är stel, tråkig och grå.. Men absolut värd att läsa ändå...

Så,
Jag har väl en del att förklara antar jag och kan väl fatta mig kort att jag skiljdes från min sambo "M" och flyttade tillbaka till simrishamn, lever i den eviga väntan om att "M" ska börja ta sitt ansvar för William så jag kan gå tillbaka till mitt normala liv med skola jobb och träning..
Inget av detta verkar fungera nu och jag vet väl inte riktigt hur jag skall ta mig ur detta men jag är en människa som tar en dag i taget och suckar inte i förväg.
Sedan är jag inte den som ger upp heller så jag antar denna utmaningen och har gett mig fan på att den skall lösas på bästa vis för William!

Och Caroline som människa efter seperationen då?
SUVERÄN måste jag säga.. Jag insåg snabbt att det som hände vart det bästa efter min sons födelse, inte för att smutskasta någon eller något men jag känner mig som en människa efter nästan 3 års missär..
Jag lever lycklig med min son som aldrig förr och är GLAD vilket inte förekom så ofta förut när jag dränkte mig själv i floder av tårar varje vecka...

Det som också hände efter detta var att jag förlorade 13 kilon. som jag tyckte jag gjort mig förtjänta av, så jag har sett detta som en tillrätta visning i mitt liv, och nu börjar det kännas som om jag är på rätt väg igen..


Så heja Carro!!

Kommentarer

Postat av: kela

Publicerad 2010-09-08 00:56:32

Härligt att du är tillbaks!Tråkigt med separationen, det är inte lätt att få allt att gå ihop efter något sådant, bra att du tar en dag i taget, det är nog en rätt vinnande strategi :)Grattis till viktminskningen, sänder ett par avundsjuka blickar, haha!Kram!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela