MAMMAS KÄRLEK!

Home Again...

Publicerad 2010-09-16 16:55:48 i Mitt liv..,

Äntligen måste jag säga, min sjukhusvistelse var absolut inte dans på rosor, fick stanna så mycket längre än planerat, inte äta dricka elr ens titta på ngt som fick mig att producera lite extra vätska i munnen=)

Min sista operation inleddes klockan 19,40 och konstigt nog fick jag en konstig bild framför mig hur dem fastställer min död vid ett annat klockslag, att dem tvingas ringa min mamma och berätta om det fruktansvärda som hänt...
Tror det var därför dem fick söva mig två gånger eftersom jag vägrade somna, ville inte somna in för alltid..
Dumt av mig att tänka något sådant va? Tror att 12 timmars Grey´s Anatomi tittande är svaret på varför jag betedde mig så.. Hade ju inte mycket annat att göra på ett sjukhusrum hela dagen..


Men när jag väl vaknade efteråt kände jag mig piggare än aldrig någonsin och kände mig så pass stark att jag nog hade klarat att springa ett maraton... Men efter en timmes övervakning kunde jag återvända till mitt alldeles egna rum, där mina tidningar och vanliga kläder väntade..
Bad genast om att få byra om till mina mjukisbyxor och t-shirt. Ingen vill väl ligga och lukta sprit och andra rengöringsmedel som sjukhuset dränker sina saker i...

Långt om länge fick jag faktiskt äta och det blev ju inte vad som helst.....

Det blev en otäck och vidrig ostmacka !
På en macka som borde vara rostad innan man ens fick servera dem, och en ostskiva så torr att den hade passat bättre att smula över en maträtt..
Men vrålhungrig som jag var kastade jag i mig min macka och njöt nog faktiskt till och med...
Skämmas borde jag men. Men måste man äta så måste man...

Drog mig tillbaka och njöt av tystnaden som hade lagt sig över sjukhuset och lyckades få ett bra avslut på min kväll/natt..
Somnade vid tre, skinades som en sol och lycklig...
Väntade på att morgondagen skulle komma och vaknade precis lika lycklig som jag somnade=)

Ystad

Publicerad 2010-09-09 11:11:26 i Mitt liv..,

Då var det dags att ta en tripp till ystad för ett sjukhusbesök och självklart träffa A-L och ta en lång runda i skogen med Pappi( tror jhag det stavas) Det är hennes och Fredriks lilla Amstaff valp som är ca 16 v nu om jag inte minns fel...
Hunden är super gullig och det bästa av allt är att william som träffade honom förra veckan också tycker om honom=)
Så behövs det hundvakt är jag med...


Till det där sjukhusbesöket då, inte skoj direkt när jag var där förra veckan och fick tabletter som inte fungerat och tog en massa prover som jag idag ska få svar på och antagligen ta fler prover och kolla halsen ännu fler gånger, min hals vägrar nämnligen att ge sig då den varit sjuk i tre veckor nu ca..

Måste även berätta att jag fyller år på Söndag och det känns nog bra, eftersom när jag fyllde 18 inte kunde fira det med en ordentlig utgång eftersom jag var ganska gravid då, och min 19 års dag, då satt jag hema med William och struntade i min födelsedag...
MEn NU, nu fyller jag 20 och det ska inte slummas bort eller glömmas, utan det ska ut och firas ordentligt..

Så alla mina nära och kära, ni kan vönta er en ordentlig FÖDELSEDAG =)


Nu får jag skynda mig till tåget som går om 15 minuter...

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela