MAMMAS KÄRLEK!

5:e

Publicerad 2009-09-24 15:13:16 i "M",

Glömde ju att berätta om williams 5:e tand som kom fört ungefär 10 dagar sedan, och den 6:e är på G =) Idag ska vi på någon slags invignig på williams storasysters skola, ta med egen picnic korg, känns så 90-tal men men, jag minns när jag var yngre då kallades det picnic korg numera är det väl bara vanlig fika? uppdaterar ikväll med bilder..

Dålig uppdatering..

Publicerad 2009-09-23 12:09:23 i "M",

Sorry för en dålig uppdaterig, Har haft så himla mycket att stå i på senaste tiden,
Kan börja med william,

William fick sin fjärde tand på min födelsedag, så grattis mamma=)
Han har lärt sig att säga mamma ordentligt nu, han har äntligen lärt sig krypa och det tog verkligen tid. Men nu ÄNTLIGEN!
Han går nu själv om man håller honom i en hand, och han äter själv, så han har verkligen lärt sig mycket bara på en kort tid.

Och mamma då, hon är jätte nöjd med veckan som varit, har städat och bakat hur mycket som helst, frukostbullar, kanelbullar och wienerbröd. supergott!

Idag står lasagnette på menyn och det ska bli gott, fullkornsplattor och broccoli och morötter i färsenm, super!

Ikväll ska jag och william ut och promenera lite i hans nya kavat skor, sedan blir det hem och baka äppel och nöt paj =)

Bebis?!

Publicerad 2009-09-09 11:13:26 i "M",

Nej bebis är han verkligen inte längra, han är en stor pojke med en stark vilja. Tänka sig att min lilla son som jag fick kämpa så hårt för på BB i ystad natten mellan den 13 och 14 December. Tänk att den lilla varelsen nu är ett barn som utvecklas så fort, att mamma och pappa inte hinner med. Tänk att han nu kan gå själv, eller ja nästan, han håller balansen med något men han går med sakerna själv.. Var väl det jag sa för att tag sedan att William lär sig gå innan han lär sig krypa. och mamma hade rätt som vanligt=)

Till helgen blir det en massa gäster och tårtbakning, jag fyller nämnligen år, så grattis till mig =)
Men just nu ligger jag fortfarande dålig så jag får väl skynda mig med att bli frisk igen så jag kan baka lite.

Saker som har hänt i williams liv den senaste tiden är att han fått sin 3:e tand, han har lärt sig gå med stöd. han kan säga nej och har verkligen utvecklat en stark vilja! han kan äta själv även om mycket kommer utanför. Han kan även sitta själv i sin racerbil, sånhär bil man skjuter fart med fötterna..

Vi ska även köpa en ny vagn till honom, En extra vagn som vi ska ha i bilen hela tiden så vi slipper ta med 3-hjulingen.. Det är en av märket Carena och färgen vi valt är faktiskt Orange. Med mugg och flaskhållare upptill och roterande hjul fram.. Vagnen är så fin och jag har letat vagn länge och nu kom äntligen jag och mattias överrens om att denna vart perfekt.

Har önskat mig en Kamera i födelsedags present då min andra är sönder så jag kan fotografera lite till bloggen eftersom det blir trevligare att läsa med bilder=)

Uppdaterar kanske lite senare ikväll eftersom dagen kommer gå åt till att sova. Är barnledig efetrsom "M" har med sig william idag..

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela