MAMMAS KÄRLEK!

Pappa

Publicerad 2009-05-22 13:57:18 i "M",

japp, jag är hos min pappa, sitter med laptopen nu och filosiferar över vad jag ska göra.William ligger och sover och är helt utmattad.. tänderna börjar titta fram.. är inte långt kvar nu.. Kan känna den om man sitter med fingert i munnen på honom. i morgon kväll ska jag ut med "M" och göra lilla simrishamn osäkert. eller ja, vi ska på strandpaviljongen då vi vunnit biljetter dit. Se om det finns något trevligt folk. kanske äta en bit och ta någon drink. william ska vara hos mormor eller morfar. Idag ska vi iväg och köpa en kamera åt mig, jag har verkligen sett fram emot det då den är knall rosa!! den kostar mig 2799 och det är den absolut värd..

Men nu till det verkliga som jag ville skriva om i detta inlägget.. Det har försvunnit två barn från sverige!!!

Dem här två pojkarna kan du läsa mycket mer om här jag tycker vekligen synd om dem och deras mamma, dem har blivit bortrövade troligtvis av sin egen pappa och deras mamma vet inget mer än att hennes älskade söner är bortrövade!

          

Genom att gå in på denna sida  kan ni läsa mer om försvunna barn och själv blev jag helt paff för där fanns barn som blev kidnappade redan för tio år sedan som fortfarande är försvunna, men tyvärr ser inte framtiden ljus ut för deras föräldrar då man troligtvist mer eller mindre har dödsförklarat dem.. Men snälla läsare, gå in och kolla sidan och ni som känner att ni kan undvara en 100-lapp till dessa föräldrar lösa barnen, GÖR DET!!
Nu ska jag iväg till bo ohlsson och handA  lite  husgeråd.. Uppdaterar kanske senare ikväll, när jag tagit massvis med nya foto på min lille gossa med nya kameran!

Gungeligung

Publicerad 2009-05-17 10:30:58 i "M",

i förrgår var mamma pappa och William ute och gungade. vi provade en Baby gunga och en stor gunga som man kan ligga i. Baby gungan var för stor till william så vi fick lägga en jacka framför. oh det var inte jätte populärt men han mös ändå..

Sedan den stora var mysigare

Nu ska pappa snart köra så får väl umgås lite så uppdaterar jag senare=)

Dagens

Publicerad 2009-05-14 12:24:59 i "M",

Kom ner på ett café här nere hos mamma och ville gotta mig lite då jag var super hungrig. Beställde en "dagens" och när jag kommer fram till kassörskan eller vad man ska säga?! Så bad jag om att få min "dagens" och hon tittar lite korkat på mig precis som om jag var utav en annan planet och svarar mig, vi har ingen dagens. Hon blänger ännu en gång på mig och vimmlar med ögonen och jag blir så paff, jag förstod egentligen inte varför jag bara stod helt stum. Men efter några andetag frågar jag henne, nehe, vad är det jag betalt för då och vad menar ni med dagens på skylten? dagstidningen eller? Hon blir ill röd i annsiktet och blir tvungen att fråga sin kollega om min "dagens" var färdig..

Jag kan inte förstå hur en människa som jobbar på ett café  inte vet vad som ingår i deras menyer..  men men..Åter till William, Han blir 5 MÅNADER idag!! tänk vad tiden går. Men nu ska jag inte sitta och böla över det..
Idag när jag och min mamma stod och disskuterade ålder i hallen så kom jag underfund med att dem fotona som hängt på samma ställe i 18 år. Att jag aldrig vetat någonting om dem egentligen,. Det visade sig vara så att jag + mina 3 syskon hade alla blivit fotograferad av en fotograf när vi var exakt 6 månader. och det var tydligen vi,där på fotona..

Ska in i duschen nu och sen vaknar nog min godbit och då blir det en runda med vagnen.. Har det slutat blåsa blir det middag för honom ute i det blå =)

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela