MAMMAS KÄRLEK!

Godkväll..

Publicerad 2009-06-26 23:53:25 i "M",

Då var det dags att sova efter en hel dags med trevligt sällskap och fint väder.. Har fixat en massa här hemma eftersom jag och pia ska in till lund i morgon och stå på Södra esplenaden och sälja gamla babykläder, leksaker och dylikt..

Och på måndag ska jag vara helt barnledig för att åka til....

LISEBERG!

Ska bli så skönt att få njuta utav alla dess karuseller och dyligt..
Nej nu kallar sängen, godnatt på er alla..

Bingokärring..

Publicerad 2009-06-26 15:45:03 i "M",

JApp, jag har gått och blivit en bingo kärring, jag sitter nog vid datorn varje dag och letar nya bingo sidor. Precis som om jag tror att jag ska vinna jackpotten på flera tusen, neej sån tur har jag nog inte.. Men i alla fall så om det finns andra kärringar eller gubbar där ute som kanske vill spela bingo.. Nämnde jag att det var gratis? När ni blir medlemmar på denna sidan får ni 50 KR att spela för, helt gratis, och som om det inte vore nog.. Om ni väljer att göra en insättning så får ni 100% på det ni sätter in.. Så ni tjänar en himla massa..  Så gå in och spela bingo idag!

Nämnde jag att jag vann 500 spänn igår? men även små bäckar kan ge stora åar... och gör ni sen så som jag gjort här med länkar och så, så får ni 10:- för varje människa som blir medlem Hihi..

Gråter..

Publicerad 2009-06-25 23:14:23 i "M",

Kunde inte släppa datorn nu ikväll, gick in på www.blogg.se och läste lite olika bloggar och fick fram en sida om en kvinna som nyligen dött, hon har två små döttrar och en man som fortsätter och kämpa och verklugen tog hand om sin fru eftersom hon var sjuk i Cancer..  Musikfröken som hon kallar bloggen tycker jag verkligen ni ska besöka.. Jag kan knappt förstå hur en sjukdom kan tära på kroppen och ta ett liv..  just nu sitter jag och stört bölar över hur mycket hennes barn måste sakna henne och hennes man som har älskat denna kvinna, Hur skulle just du må om den människa du håller av mest i hela världen gick bort? Jag vill inte ens tänka tanken så därför kommer jag gå och lägga mig nu och aldrig mer smågräla över saker som är onödiga. Jag ska alltid tänka på dem som har det värra, och att det jag säger till en människa faktiskt kan bli det sista jag någonsinn säger, Ska njuta av varjde dag med min älskade william och ingenting ska komma i mellan, han är mitt allt och så ska det förbli! Så nu ska jag lägga mig hos william och alltid vaka över honom som den hök jag är, och lyssna till varje andetag, en dag finns dem inte längre...

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela