MAMMAS KÄRLEK!

God morgon

Publicerad 2009-07-30 09:54:30 i "M",Idag ville William inte sova längre än till 06,30 när pappa stack till jobbet vilket inte gjorde mig så mycket eftersom jag somnade tidigt igår.. Just nu sitter vi och äter frukost tillsammans och det har införts en liten ändring vad det gäller williams frukost. Såhär ser hans måltider ut från och med igår..

FRUKOST: En macka med pålägg på och en flaska baby dricka..

LUNCH: En skål med gröt och dricka.

MELLANMÅL: En frukt / fruktpuré och majsstänger.

MIDDAG: En tallrik kvällsmat och en flaska babydricka.

NATTMAT: En flaska välling för natten.


Är kul att han har börjat med att äta macka till frukost vilket han själv uppskattar jättemycket.
Krypningen är på gång också. Bakår och sidorna fungerar men framåt är fortfarande jätte jobbigt. haha..
Neej nu ska vi ut och sätta upp williams pool och bada lite. Uppdaterar kanske senare ikväll och förhoppningsvis med några bilder=)

Kan passa på att lägga upp bilderna från kanotpaddlingen=)

      
    


Har säkert fler foton men ni kan nöja er med dessa sålänge. Finns även videoklipp där "M" svär och håller på för jag hoppade av kanoten för att rädda mig själv=)

fullt upp

Publicerad 2009-07-28 11:10:19 i "M",

Då var man hemma igen. har haft fullt upp hela helgen känns det som. jobbat lite extra här i närheten och nu hemma med sonen. Har saknat honom så fruktansvärt varje gång man är utan honom..
Igår var jag och "M" på bio igen, filmen vart jätte bra men tyvärr lite för lång. det var transformers eller vad den heter. hela 2,5 timmar lång.. Men verkligen  värd att se.
Idag blir det städning och tvätta för hela slanten. Ska även möblera om lite här hemma och påbörja renoveringen av badrummet. Klä om stolarna klart till köket och sedan få undan Nellys alla saker. fortsätter vädret att vara såhär fint blir det nog att williams pool kommer fram så han kan få bada lite idag.
sedan blir det nog att beställa hem körkortsböcker och börja plugga till det så man kan ta sig någon stans här ute på landet.

Uppdaterar kjanske lite senare om jag hinner. Allt beroende på vad jag hinner med här hemma idag=)

kanot paddling 3

Publicerad 2009-07-23 22:05:54 i "M",

dem som vågar kan ju gå in och kolla på  mitt misslyckande på youtube, om några dagar då jag samlat mig mod ska jag väl sjlälv lägga upp den här på bloggen. nu ska ni också få se hur min vardag är. har det inte lätt med en sambo som bara skriker åt en hur värdelös man faktiskt är. haha...

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela