MAMMAS KÄRLEK!

helt magiskt!

Publicerad 2009-12-28 12:06:05 i Allmänt,

Jag är helt enkelt världens sämsta bloggare, har haft världens paus nu och känner att jag måste komma tillbaka starkt, och jag menar det verkligen, december månad för mig innebär. en massa kalas, jul firande med alla olika familjemedlemmar, william blev 1 år och i mina ögon har det aldrig varit roligare att hålla ett kalas, Hans stora blåa ögon som tindrade av alla paket också hur han kladdade med sin tårta som han fick äta själv, han var så stolt och glad att efter många timmars slit, det var helt klart värt det!
Så nästa år när jag ska ha ett nytt kalas ska jag minnas dem bra stunderna när jag står där och sliter..
Julen i vår familj har varit magisk, den 23:e firade vi med min sida av familjen i lilla Simrishamn och ingenting kunde blivit bättre, vi åt och drack gott hela kvällen, som avslutades med bingolotto. haha..
Vi sov alla över hemma hos min mamma och dagen efter begav vi oss hemåt. besökte en massa mysiga affärer på vägen hem och shoppade en hel del.
Lämnade "M":S dotter och sedan bar det av hemmåt och laga mat tillsammans med familjen, lämnade och fick julklappar av grannar och allting var bara helt underbart, william somnade ganska sent och efter det var det min och "M" s tur att bara ge och ta av varandra och vi hade världens bästa julafton, själva!

Nu i helgen har vi bara tagit det lugnt förutom "M" som köpt två nya bilar och varit på besök hos vänner,
Idag är "M" i Danmark på arbete och vi är hemma själv, hade nyss en sagostund för att varva ner william innan han skall sova middag..

Ha det bäst alla läsare och hoppas ni har förstående för mitt dåliga bloggande..

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Caroline Hultquist

En blogg om det kommande familjelivet och alla dess frestelser, samt om mig och mina närmsta...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela